FAQ

                   

Wat houdt de gratis gezondheidscheck in?

We maken een afspraak en je krijgt een lichaamsanalyse. De resultaten worden besproken en vragen zullen beantwoord worden. Er zullen geen kosten in rekening gebracht worden.

Kan ik thuis starten met SLIMdiet?

Ja, dat kan zeker. Je krijgt begeleiding vanuit thuis. Via je eigen SLIMdiet account dat je via ons krijgt krijg je toegang tot onze online omgeving. En via videochat kunnen we communiceren met elkaar of via het account.

Kan iedereen deelnemen?

Ja iedereen kan deelnemen. Wel wordt bekeken in welke stap je kunt beginnen. Soms begin je niet in stap 1 maar dat wordt uitvoerig besproken met Inge onze SLIMdiet coach

Ik val niet af, hoe kan dat?

Als je niet afvalt adviseren we om contact op te nemen met Inge. Via www.personalcoachingroermond.nl kun je boven in de balk een WhatsApp sturen.
Enkele oorzaken kunnen we wel al vertellen.
- men eet te weinig
- men volgt de regels niet en eet nog teveel koolhydraten
- de lichaamssamenstelling kan dan wel veranderen waardoor je minder vetmassa en meer spiermassa krijgt

Ik wil alleen fitter worden , en niet perse afvallen. is Slimdiet dan iets voor mij?

Jazeker, de Slimdiet coach Inge gaat de huidige leefstijl in kaart brengen en dan bekijken of er nog verbeterpunten zijn.

Moet ik erbij sporten?

Is niet perse nodig , maar natuurlijk altijd beter om erbij te bewegen.

Kan ik starten met medicijnen als ik hoge bloeddruk heb?

Bij hoge bloeddruk en gebruik medicijnen kun je wel starten met Slimdiet maar niet in Stap 1. het lichaam mag als iemand hoge bloeddruk heeft niet in ketose komen. De Slimdiet coach Inge zal bekijken in welke stap het wel verantwoord is om te beginnen.

Hoelang ben ik bezig ?

Afhankelijk van de doelstelling , het stappenplan en de metingen , en de voortgang zal het traject duren.

Hoe vaak heb ik contact met de Slimdiet coach?

Zeker in de eerste 3 stappen is er een wekelijks contact/weegmoment. Als men het doel bereikt heeft worden de contactmomenten minder vaak.

Is het ook geschikt voor mannen?

Jazeker, zowel mannen als vrouwen kunnen met Slimdiet aan de slag. Uit resultaten blijkt dat het afvallen bij mannen zelfs sneller gaat dan bij vrouwen, omdat ze meer spiermassa hebben.

Vanaf welke leeftijd mag je starten met Slimdiet?

Men moet 18 jaar zijn. Dit heeft te maken met dat een lichaam volgroeid moet zijn. Voor kinderen beneden de 18 , met overgewicht , kan wel de Slimdiet coach samen met de ouder(s) kijken of de leefstijl goed is. En vandaaruit eventueel een plan maken.

ik wil graag starten met Slimdiet en een personal trainer, kan dat?

Jazeker, de combinatie is zeker mogelijk. Samen met de Slimdiet coach kan gekeken worden welke mogelijkheden er zijn.

Ik wil starten met Slimdiet , maar kook niet graag/ kan niet koken. Hoe ga ik dat doen?

De maaltijden van SLimdiet zijn heel gemakkelijk te bereiden. Er zijn ook heel veel eenvoudige recepten op de website terug te vinden, die niet te moeilijk zijn.

Ik ben heel veel onderweg voor werk, hoe doe ik dat dan als ik 5 of 6 x moet eten?

Alle maaltijden zijn vooraf te bereiden en 24 uur te bewaren. Je kunt voor heel gemakkelijk gaan, bv drankjes voor onderweg. Het is wel belangrijk om voldoende groenten erbij te eten, en de multi-vitamines niet te vergeten.

Ik ben zwanger , maar wil fitter worden. kan ik dan met SLimdiet beginnen?

Bij zwangerschap gaan we in stap 4 beginnen. het lichaam heeft alle voedingsstoffen nodig. De coach zal kijken of de leeftijd verbetert kan worden, zodat je je fitter en energieker gaat voelen.