Ons team

Inge van den Heurik

Inge is in 2004 gestart als fitnessinstructeur maar wilde snel meer. Vanaf 2005 heeft Inge diverse opleidingen gevolgd van Peak Pilates opleidingen. De klassieke pilates voor de mat, reformer, barrel en chair. Matlessen en reformer lessen geeft ze ook als groepslesinstructeur. Tevens heeft ze de opleiding als voedingsadviseur afgerond in 2006. 

Vanaf dat moment is ze zich steeds meer gaan specialiseren in persoonlijke begeleiding van mensen op gebied van voeding en training. Als personal trainer traint ze cliënten d.m.v. pilates, cardio/krachttraining en RugFit® training. Er zijn veel verschillende trainingsvormen waar Inge gebruik van maakt en samen  in overleg  met de cliënt tot mooie resultaten komt. 

Inge is gestart als SLIMdiet coach in 2020. SLIMdiet is een heel mooi concept waar ze samen met haar cliënten kan werken aan een gezonde leefstijl, of voor gewichtsverlies, of voor algehele fitheid.

Vanaf 2022 is Inge Stress- en Burn-out coach en werkt samen met Back2workcare en biedt trajecten aan voor bedrijven voor mentale en fysieke trajecten.

Birgit Schmitz

Sinds 1993 is Birgit actief als fysiotherapeut.  In de afgelopen 27 jaar heeft ze veel specialisaties, opleidingen, bij- en nascholingen gevolgd en afgerond. Daardoor is Birgit steeds breder inzetbaar geworden en blijft ze met veel passie mensen en bedrijven helpen die te maken krijgen met fysieke en mentale klachten. 

Vanaf 2020 heeft Birgit zich gespecialiseerd in bepaalde disciplines zoals de combinatie van Training, Coaching en Therapie.

Ze beseft zich steeds meer dat werknemers, sporters of particulieren een  traject nodig hebben in de vorm van de combinatie: 

- Training
- Coaching
- Therapie. 

Door naar het individu in het geheel te kijken en de omgeving waarin men moet functioneren, kan het traject volledig op maat aangeboden worden.

Uiteindelijk zal kwaliteit en een aanpak op maat zorgen voor het optimale resultaat voor
alle betrokken partijen. 

Haar doel is dat de mens en de omgeving centraal staan in de trajecten die men doorloopt.

Kijk voor meer informatie op www.birgitschmitz.nl

Emmy van der Beek

Emmy is een gediplomeerd coach voor ruiters. Op haar website www.ruiterenzit.nl vind je alle informatie over de passie van Emmy. Door haar jarenlange ervaring met paarden en ruiters heeft Emmy veel ervaring opgedaan met het coachen van mensen met angst en fysieke klachten zoals lage rugklachten. Hierin staan het mentaal en fysiek in balans zijn centraal. 

Emmy heeft zich gespecialiseerd in de metingen Flexchair® en Backcheck®. Tevens wordt ze ingezet om intakes uit te voeren van trajecten fysieke- en/of burn-out klachten.