Ons team

Inge van den Heurik

Inge is in 2004 gestart als fitnessinstructeur maar wilde snel meer. Vanaf 2005 heeft Inge diverse opleidingen gevolgd van Peak Pilates. De klassieke pilates voor de mat, reformer, barrel en chair. Matlessen en reformer lessen geeft ze  ook als groepslesinstructeur. Ook heeft ze de opleiding als voedingsadviseur afgerond in 2006. Vanaf dat moment is ze zich steeds meer gaan specialiseren in persoonlijke begeleiding van mensen op gebied van voeding en training. Als personal trainer traint ze klanten, pilates, cardio/krachttraining, RugFit® training. Er zijn veel verschillende trainingsvormen waar Inge gebruik van maakt en samen in overleg met de klant tot mooie resultaten komt. 

Inge is gestart als SLIMdiet coach in 2020. SLIMdiet is een heel mooi concept waar ze samen met haar cliënten kan werken aan een gezonde leefstijl, of voor gewichtsverlies, of voor algehele fitheid.

Birgit Schmitz

Sinds 1993 ben ik actief als fysiotherapeut en in de afgelopen 27 jaar heb ik veel specialisaties, opleidingen, bij- en nascholingen gevolgd en afgerond. Daardoor ben ik steeds breder inzetbaar geworden en blijf ik met veel passie mensen en bedrijven helpen die te maken krijgen met fysieke en mentale klachten. 

Vanaf 2020 heb ik me gespecialiseerd in bepaalde disciplines zoals de combinatie van Training, Coaching en Therapie.

Ik besef me steeds meer dat trajecten om b.v. werknemers, sporters of particulieren een combinatie nodig hebben van Training, Coaching en Therapie. Door naar het individu in het geheel te kijken en de omgeving waarin men moet functioneren, kan het traject volledig op maat aangeboden worden.

Uiteindelijk zal kwaliteit en een aanpak op maat zorgen voor het optimale resultaat voor
alle betrokken partijen. 

Ik wil dat de mens en de omgeving centraal staan in de trajecten die men bij mij doorloopt.

Kijk voor meer informatie op www.birgitschmitz.nl

Muriëlle Pallandt

Na een lange loopbaan in het Laurentius Ziekenhuis als klachtenfunctionaris en secretaresse van de juristen (2000-2017) werd het tijd het roer om te gooien. 

Burnout klachten hielpen mij beseffen waar ik goed in was en wat ik graag wilde. In die periode heb ik veel geleerd over mezelf, maar kwam ook naar boven dat ik andere mensen heel graag wil helpen. Sport, maar ook voeding en gezondheid zijn al vanaf mijn jeugd belangrijk voor me geweest.

Persoonlijke begeleiding van mensen, in combinatie met sport, voeding en gezondheid is dan ook helemaal mijn ding. 

In 2019 ben ik begonnen als fitnessinstructrice en Les Mills Bodypump instructeur. De lijn was ingezet, maar al snel bleek dat ik veel meer wilde. Ik wilde echt het verschil maken, miste de persoonlijkheid en individuele begeleiding en ging me breder oriënteren.  

Bij PCR heb ik mijn totaalpakket gevonden, hier kan ik volledig tot uiting brengen waar ik goed in ben. Persoonlijkheid vind ik erg belangrijk, iedereen is immers uniek. Dat is ook waar PCR voor staat en daar kan ik me dan ook volledig in vinden. Een cursus Lifecoach en SLIMdiet coach was dan ook voor de hand liggend. Hiermee kan ik mensen op een breed niveau steunen, motiveren en helpen. Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Daar ligt echt mijn passie. 

Voor mij is werken bij PCR een potje-dekseltje principe, ik voel me hier thuis en we hebben een heel fijn team. Daar ligt, mijns inziens, ook de kracht van PCR, we staan allemaal voor hetzelfde: mensen helpen, mensen steunen, mensen begeleiden.... kortom "op maat mensenwerk".  

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten, op weg te helpen en te begeleiden. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ingrid

Maar afvallen deed ik niet,  totdat ik afgelopen maart kon starten met Slimdiet. Na een week al resultaat... en na dik een half jaar >20 kg eraf. En wat voel ik me fit, ondanks het niet echt kunnen sporten door de lockdown. Nooit gedacht dat t me zou lukken, ben nog niet op mijn streef gewicht maar kan niet uitdrukken hoe blij ik nu al ben met dit resultaat.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jan

Uiteindelijk via Simply Fit in contact gekomen met Inge en ben SLIMdiet gaan proberen. Het sprak mij heel erg aan omdat het vooral gericht is op de eiwitten en dat ik daardoor ook weer spieren kon gaan opbouwen.

Het is voor mij goed vol te houden, heb geen honger en zelfs met mijn werk als wegenbouwer is het goed mee te nemen, zodat dat geen valkuil meer is.

Inmiddels ben ik in stap 3 en kan het nog steeds goed volhouden. Aanrader voor iedereen die wil afvallen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Guido

Van alles geprobeerd en toen bij Inge gestart. Wat een resultaat, ik ben zo blij. Met de begeleiding van Inge kan iedereen het streefgewicht halen. Ik zeg: "Doen"

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down