arrow_drop_up arrow_drop_down

Heb jij ook constant een stemmetje in je hoofd die rondspookt met duizenden redenen waarom jij niet fitter, energieker en een maatje minder kan worden?

  1. Alweer geen blijvend resultaat
  2. Waarom wil ik altijd maar ongezonde blijven eten
  3. Ik ben weer niet afgevallen deze week, laat maar zitten
  4. Shoppen is vreselijk, elke keer een maatje meer!
  5. Ik eet al zo weinig en val nog niet af
  6. Ik wil af van dat Jojo effect


  • Ik wil resultaat
  • Ik wil gezonder gaan leven
  • Ik wil minder risico lopen
  • Ik wil dat buikvet weg hebben


het 4 stappen plan van SLIMDiet leidt je naar een gezondere leefstijl.

Maak de switch en zet die eerste stap!


SLIMdiet

SLIMdiet bij PCR!

Wij geloven dat iets echt gaat werken als het past in jouw leefstijl. Daarom kiezen wij voor SLIMdiet.
De SLIMdiet methode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag en zonder schommelend energie niveau. Je kunt oneindig afwisselen tussen de heerlijke gerechten die rijk zijn aan eiwitten en laag zijn in koolhydraten. De eiwitten ondersteunen en zorgen voor een verzadigd gevoel. Het zijn belangrijke bouwstenen voor je weefsel en cellen, waardoor je geen spiermassa verliest. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!    

Zo werkt slimdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 smaakvolle gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een duidelijk omschreven stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag en je mag naar hartenlust groente toevoegen. Zo werk je stapsgewijs toe naar een blijvend gezonde leefstijl. In de handleiding staan alle stappen duidelijk omschreven en je krijgt een eigen account op de SLIMdiet site. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. Slimdiet is simpel en smakelijk afvallen. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?  
SLIMdiet

PCR staat voor je klaar


Afvallen is een van de doelen en SLIMdiet kun je ook inzetten als je gezonder wil gaan leven, een gezondere leefstijl wilt krijgen. SLIMdiet zetten we ook in als men bv zwaar werk doet en te weinig voedingsstoffen eet om je lichaam gezond te houden. Wat je doel ook is, Inge, een van onze SLIMdiet coaches zal je ondersteunen om je doel te behalen. Ze geeft  jou advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit en volgen jullie de voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van die overtollige kilo's?

Meld je dan aan om te starten. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend om samen te bekijken of SLIMdiet je kan helpen je doel te bereiken

Deelnemers van SLIMdiet via PCR krijgen een eigen login voor onze eigen SLIMdiet work-outs, recepten, adviezen en tips en je ontvangt nieuwsbrieven met allerlei informatie over een gezonde leefstijl.  

Waarom SLIMdiet?

- Betaalbaar
- Duidelijk en effectief vier-stappenplan
- Gemakkelijk vol te houden
- Lekkere en gevarieerde gerechten
- Persoonlijke begeleiding en online coaching

SLIMdiet

Proef en maak kennis met SLIMdiet

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst eens kennis maken met de smaak van SLIMdiet? Geen probleem.  SLIMdiet heeft een assortimentbox ontwikkeld.  Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Genoeg om een week van te smullen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar.

De assortimentbox is nu tijdelijk verkrijgbaar met korting van €84,00 voor € 64,99.   

SLIMdiet

Bestel hier je assortimentbox!

Of maak een afspraak!

Wat is SLIMdiet

WIl jij ook afvallen? Weg met die kilo's, dat buikvet, dat futloze gevoel. Ook geen blijvend resultaat, lukt het je niet om in zo'n strak dieet te zitten. SLIMdiet zorgt er via het 4 stappenplan voor dat je een gezondere leefstijl krijgt, je buikvet afneemt en dat je fitter en energieker wordt

Wegen en meten

Op locatie: meten en wegen, uitleg over SLIMdiet.
Online: uitleg via video, zelf meten en wegen nadat je van ons de inlog ontvangen hebt. Elke week krijg je een herinnering om te wegen en dit in te vullen. Op afstand kijken we met je mee en ondersteunen je middels onze online omgeving waar je alles kunt terugvinden.

Aan de slag

Op locatie: je ontvangt de assortimentsbox, multivitaminen en shakebeker. Je ontvangt via mail diverse berichten en recepten. Online: Je bestelt via je inlog je assortimentsbox, multivitaminen en shakebeker.

Deze personen gingen je voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ingrid


Ik ben nu 4 weken bezig met Slimdiet en al meer dan 7 kg kwijt. Voor mij persoonlijk is dat een klein wonder. Geeft kracht om door te gaan en mijn streefgewicht te bereiken.
Heb de laatste jaren zoveel geprobeerd en met de diagnose lipoedeem eigenlijk de moed (bijna) opgegeven dat het ooit nog zou lukken gewicht kwijt te raken. Inge vertelde me vorig jaar over Slimdiet en toen dacht ik, als zij er mee start, ga ik beginnen.
Het dieet valt me enorm mee, ik heb geen honger, kan lekker eten en de maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden. Ook onderweg tijdens het werk. De variëteit is prima. Shakes, warme dranken, soepen, rösti, pannenkoeken en toetjes!

De smaken zijn goed, geen chemische nasmaak. En misschien nog wel het belangrijkst (buiten het resultaat) ik voel me fit,  genoeg energie om dingen op te pakken naast mijn werk.
Ben vol lof over het product én over de begeleiding van Inge!Ms. Nameless
Add Your Stars
Birgit

Sinds jaren kamp ik met overgewicht. Toen kwam de overgang erbij en het leek een uitzichtloze situatie. Wat ik ook probeerde, er kwam geen beweging in mijn lichaamsgewicht. Met een BMI van 31 was ik veel te zwaar. Door de overgang verloor ik ook nog spiermassa. Van die dunne benen en zo’n dikke buik. Gedurende de tijd werd ik steeds gefrustreerder. Kleren gaan strakker zitten, eigenlijk wil je geen maat groter. Ik paste geen kleren meer in de winkel want ik kreeg er slechte zin van. Gezellig zo’n dagje shoppen, niet dus.
Enkele weken geleden ben ik met SLIMdiet gestart. Koolhydraatarme en eiwitrijk voeding, dat was wat ik zocht. Na een week was ik 2,4 kg kwijt. Ik geloofde het niet. Het was zeer verrassend.
Nu ben ik 5 weken verder, ben nog 30% van mijn streefgewicht verwijderd. Geen hongergevoel, fit en energiek, kleding die los gaat zitten. Binnenkort met een goed gevoel gaan shoppen. Op naar die laatste 30%, ook dat gaat lukken. 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Nienke en Thaisa

We zijn blij dat we de stap hebben genomen om te beginnen met Slimdiet. Al jaren zijn we aan het sporten en letten we op wat we eten. De één bleef steeds steken op hetzelfde gewicht en de ander kwam steeds meer aan.
Wij vinden het prettig dat Slimdiet wordt aangeboden door het sportcentrum;

Simply Fit, People Care in Roermond.
Dat Inge onze coach is scheelt heel veel. Het voelt vertrouwd aan.
We kennen elkaar al jaren door het sporten en dat scheelt weer bij de intake. Het schept een vertrouwingsband. Het is ook niet niks om te moeten beginnen met zo iets persoonlijks als diëten.
Slimdiet past goed bij ons. Je kunt kiezen uit een assortiment en je koopt alleen wat je lekker vindt. Dit vul je aan met allerlei groenten. Leuk bijkomend voordeel, je wordt heel creatief met koken.
Daarnaast zie je, niet geheel onbelangrijk, elke week resultaat. Door het wegen onder leiding van je coach op een professionele weegschaal, heb je niet alleen zicht op de verloren kilo's, maar ook op je vetmassa, spiermassa en vochtgehalte. Uiteindelijk verandert het je kijk op eten en ben je bewuster bezig met gezonde producten.
Het is fijn om dit, relatief kort dieet, te volgen samen met een ander gezinslid.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Ingrid na 8 maanden­čą│

Ik ben een aantal jaar geleden gediagnosticeerd met lipoedeem, eindelijk antwoord op een aantal vragen, lastig tot niet afvallen, blauwe plekken,  pijnlijke vermoeide benen en armen. 2 jaar na de diagnose kwam ik met Inge in contact, krachttraining gestart, bij Birgit in behandeling voor t lipoedeem... 

Maar afvallen deed ik niet,  totdat ik afgelopen maart kon starten met Slimdiet. Na een week al resultaat... en na dik een half jaar >20 kg eraf. En wat voel ik me fit, ondanks het niet echt kunnen sporten door de lockdown. Nooit gedacht dat t me zou lukken, ben nog niet op mijn streef gewicht maar kan niet uitdrukken hoe blij ik nu al ben met dit resultaat. En... ik heb nog kunnen genieten van lekker eten ook nog!

Wij maken gebruik van Cookies