Succesverhalen

Een succesverhaal is heel mooi. Iedereen moet zich wel beseffen dat men eraan moet blijven werken om te zorgen dat het resultaat blijvend is!

Fit en slank het hele jaar!

Dat wil toch iedereen!

Ingrid

Ingrid is gestart in april 2020. Ingrid was vastberaden om af te vallen en gezonder te gaan leven. 

Ze stopte met alcohol drinken en begon volovergave aan haar SLIMdiet traject.

Dit is haar verhaal:

Ik ben een aantal jaar geleden gediagnosticeerd met lipoedeem, eindelijk antwoord op een aantal vragen, lastig tot niet afvallen, blauwe plekken,  pijnlijke vermoeide benen en armen. 2 jaar na de diagnose kwam ik met Inge in contact, krachttraining gestart, bij Birgit in behandeling voor t lipoedeem... 

Maar afvallen deed ik niet,  totdat ik afgelopen maart kon starten met Slimdiet. Na een week al resultaat... en na dik een half jaar >20 kg eraf. En wat voel ik me fit, ondanks het niet echt kunnen sporten door de lockdown. Nooit gedacht dat t me zou lukken, ben nog niet op mijn streef gewicht maar kan niet uitdrukken hoe blij ik nu al ben met dit resultaat. En... ik heb nog kunnen genieten van lekker eten ook nog!


Altijd bezig geweest met sporten en voeding. Totdat mijn knie, na een jarenlange blessure, het helemaal opgaf.

Alles deed zeer en kon daardoor niet meer sporten. Al gauw kwam daardoor de klad in gezond eten. De kilo’s kwamen er beetje bij beetje bij.

 

Na de revalidatie van mijn nieuwe knie ben ik zelf begonnen met weer opletten met wat ik at, maar merkte al gauw dat ik bleef steken in de kilo’s afvallen, wat niet motiverend is natuurlijk!

Uiteindelijk via Simply Fit in contact gekomen met Inge en ben SLIMdiet gaan proberen. Het sprak mij heel erg aan omdat het vooral gericht is op de eiwitten en dat ik daardoor ook weer spieren kon gaan opbouwen.

Het is voor mij goed vol te houden, heb geen honger en zelfs met mijn werk als wegenbouwer is het goed mee te nemen, zodat dat geen valkuil meer is.

Inmiddels ben ik in stap 3 en kan het nog steeds goed volhouden. Aanrader voor iedereen die wil afvallen!

Groetjes Jan

Cecile

Toch nog een fot van Cecile voor de start met SLIMdiet en na twee maanden.

Ook Cecile is gestart met SLIMdiet omdat ze zag dat Ingrid en Birgit afgevallen waren door SLIMdiet. Ze voelde zich zeer gemotiveerd om te starten nadat ze in januari 2020 haar achillespees afscheurde. Ze was door het minder bewegen kilo's aangekomen en kon vanwege de revalidatie niet zo intensief bewegen.

Het SLIMdiet concept paste precies bij Cecile. Wil je meer weten over Cecile, "klik hier"

Nog meer succes!

  

Voor SLIMdiet

Ik had sinds 13 jaar overgewicht. Ik deed veel aan sport (voetbal en tennis) en toch had ik overgewicht. Wat ik ook probeerde, het lukte me niet om die kilo's kwijt te raken. Veel problemen met mijn darmen na 2 buikoperaties. Ik voelde me helemaal niet happy in mijn eigen lichaam. Altijd tussen 60-62 kilo gewogen en toen naar 80kg+. Ik vond het vreselijk. Het was zelfs zo erg dat ik nog maar een broek had omdat ik niet nog een maatje groter wilde kopen.😱

Tijdens het SLIMdiet traject

In maart 2020 ben ik gestart met SLIMdiet. Ik wilde zelf ervaren hoe het is om de SLIMdiet producten te gebruiken. 

Ik merkte binnen een week dat ik minder snoepzin had, mij darmen reageerden erg goed, minder opgezwollen buik na het eten. En vanaf de eerste week begon ik gewicht te verliezen. Dat vond ik zo motiverend. Ik gebruik nog steeds SLIMdiet producten omdat die ervoor zorgen dat ik voldoende eiwitten eet die ook goed zijn voor het behoud van mijn spiermassa. IK merkte dat het met voeding zoals yoghurt en kwark niet goed lukte en mijn darmen protesteren tegen zoveel yoghurt en kwark.

Ik voel me super en been heel tevreden. IK zal altijd moeten blijven opletten want anders gaat het weer fout met mijn gewicht en dat wil ik absoluut niet meer.😊🥳

Neuromarketing en copywriting technieken die je doen glimlachen, verbazen en je conversie laten knallen.

Ja ik wil ook resultaat! Doe mij maar de gratis gezondheidscheck!